Sistem de supraveghere si inregistrare video

Un sistem de supraveghere video vine in completarea unui sistem de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei. Acesta ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes. Interconectat cu un alt sistem de securitate, sistemul de supraveghere video asigura o protectie sporita.

Dezvoltam solutii performante de supraveghere si inregistrare video!

Nibaco ofera solutii inovative, avand la baza o tehnologie ultra-moderna, capabila sa integreze si sa personalizeze, conform cerintelor si necesitatilor companiilor si clientilor nostri. Sistemul de supraveghere video permite interconectarea cu un alt sistem de control acces, sistem de parking, sistem de detectie anti – efractie / perimetral. Această integrare inteligentă și sinergică permite optimizarea funcționalității generale a sistemelor de securitate.

Componentele unui sistem de supraveghere video

  • Una sau mai multe camere video de supraveghere;
  • Un dispozitiv destinat prelucrarii imaginilor video;
  • Un dispozitiv NVR (Network Video Recorder) sau un dispozitiv DVR (Digital Video Recorder – model stand-alone sau prevazut cu placa de captura pentru calculator), pentru inregistrarea imaginilor pe un suport digital (HDD, CD, DVD etc);
  • Un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Solicita o oferta personalizata!

Nibaco se angajeaza sa ofere solutii avansate de supraveghere video si inregistrare video, menite sa satisfaca cerintele variate ale clientilor nostri.

Contacteaza-ne