Despre Nibaco

Istoria noastra a inceput in anul 2008, cand o echipa dinamica de tineri ingineri avea sa puna bazele uneia dintre cele mai mari companii din sud-estul Romaniei – Nibaco. Compania noastra nu a reusit decat sa se integreze perfect in piata de profil, ci a reusit sa schimbe regulile jocului, transformandu-se, in scurt timp, in una dintre cele mai mari integratoare de servicii de securitate, anti-incendiu, supraveghere video si cablare structurata.

In cei 14 ani de activitate, de la infiintare, Nibaco a construit un portofoliu complet, in care, astazi se regasesc zeci de clienti medii si mari, dar si numeroase proiecte de anvergura, concepute si implementate cu succes. Am reusit sa dezvoltam si instalam atat sisteme de detectie si alarmare de incendiu, sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de control acces si pontaj, cat si sisteme de supraveghere si inregistrare video.

Gratie experientei dobandite, dar si a resurselor implicate, Nibaco s-a implicat in proiecte importante. Antrepriza in domeniul instalatiilor de curenti slabi este doar una dintre ramurile in care echipa de ingineri a Nibaco exceleaza, de la un capat la celalalt. Prin motivatia de a ne dezvolta constant, detinem principii bine puse la punct, pentru conceperea proiectelor, consultanta tehnica, la executie, precum si management de proiect si intretinere. Serviciile integrate de siguranta reprezinta nucleul activitatii noastre, prin care oferim solutii complete si personalizate pentru nevoile de securitate ale clientilor nostri. 

SERVICII INTEGRATE

Nibaco a oferit intotdeauna servicii integrate de securitate si siguranta in intreaga tara. Acestea s-au bazat pe solutii personalizate si calitate superioara, acoperind domenii precum servicii de securitate, cablare structurata, supraveghere video, sisteme de securitate si sisteme antie-efractie. Gravitatea proiectelor in care compania noastra a fost implicata nu a contat, astfel am reusit sa dam dovada, de fiecare data, de faptul ca portofoliul de clienti, calificarile, licentele si autorizatiile membrilor echipei, nu sunt obtinute din intamplare, ci prin prisma calitatii serviciilor de securitate si a profesionalismului.

La demararea tuturor proiectelor, indiferent de complexitatea acestora, o data ce am realizat identificarea nevoilor clientilor, am conceput si implementat, intotdeauna, o strategie personalizata pentru fiecare dintre cei ce au apelat la serviciile de securitate si siguranta ale noastre. Acestea, nu au raspuns doar la dorintele si exigentele clientilor, ci le-au intrecut, renumele Nibaco dezvoltandu-se concomitent cu portofoliul companiei.

Pe parcursul activitatii Nibaco, serviciile integrate oferite nu s-au limitat doar la orase precum Bucuresti si Craiova, orase care gazduiesc cele doua sedii ale companiei, ci s-au extins continuu. Datorita seriozitatii si profesionalismului, Nibaco este, astazi, un nume cunoscut in intreaga tara, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu clienti medii si mari din toate colturile Romaniei.

Dezvoltarea continua a portofoliului de clienti nu ar fi fost posibila fara motivatia, dorinta de a face mai mult, sau fara determinarea si serviciile integrate de securitate și siguranta oferite de echipa noastra. Valorile companiei, repere fundamentale ce sustin si ghideaza fiecare proiect, activitate si parteneriat, sunt cele care au ajutat la consolidarea reputatiei Nibaco de-a lungul timpului.

Calitate

Serviciile de securitate si siguranta complete, oferite tuturor clientilor sunt de o calitate superioara, iar noi consideram ca nu este loc de compromisuri atunci cand vine vorba de calitate!

Incredere

Stabilitatea si increderea sunt elementele ce ne ajuta sa construim relatii profesionale de succes cu partenerii de afaceri, furnizorii si clientii Nibaco.

Excelenta

Nibaco tinteste catre excelenta, facand acest lucru prin livrarea produselor si serviciilor de securitate de calitate superioara, ce reusesc sa intreaca asteptarile clientilor.

Istoric

Cativa dintre clientii nostri

Certificari

Compania Nibaco dispune de autorizatii, licente, atestate si certificari aferente serviciilor integrate de securitate si siguranta oferite, de la sisteme detectie incendiu, desfumare, stingere incendiu, sonorizare, detectie efractie, supraveghere video, control acces, videointerfonie si pana la sisteme de iluminat de siguranta sau cablare structurata. Activitatea noastra se bazeaza pe incredere, calitate si profesionalism pentru toti clientii ce apeleaza la serviciile noastre integrate de securitate si siguranta. 

LICENTE | AUTORIZATII | ATESTATE

Licenta IGPR

Licenta IGPR pentru proiectare, instalare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti

Autorizatie IGSU

Autorizatie IGSU pentru instalarea si intretinerea instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti

Atestat ANRE tip B

Atestat ANRE tip B pentru proiectarea si executarea de instalatii electice si bransamente cu tensiunea nominala de 0.4kV

CERTIFICATE DE MANAGEMENT ISO

Certificat ISO 9001

Certificat pentru sistem de management al calitatii

Certificat ISO 14001

Certificat pentru sistem de management de mediu

Certificat ISO 45001

Certificat pentru sistem de management al sanatatiisi securitatii in munca

Certificat ISO 27001

Certificat pentru sistem de management al securitatii informatiei

Certificat ISO 20000-1

Certificat pentru sistem de management al serviciilor IT

* Instalarea si intretinerea a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

** Certificarile MRC detinute de Nibaco acopera urmatoarele domenii:

– Lucrari de proiectare si executare de instalatii electrice exterioare / interioare pentru incinte / constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV;
– Activitati de servicii privind sistemele de securizare (proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video si control al accesului);
– Activitati de inginerie si consultanta tehnica, legate de acestea (proiectare instalatii curenti slabi, curenti tari si sisteme de avertizare la incendiu).

Lucrari realizate

„Implementarea proiectului Nibaco in compania noastra a fost un real succes. Accesul tuturor angajatilor este acum bine pus la punct, iar siguranta acestora este asigurata. Multumim, Nibaco, pentru interesul acordat si pentru oferirea solutiilor potrivite!”
Paunescu Ionut
„Pentru o colaborare de succes, intotdeauna am pus accentul pe seriozitate si sinceritate. Pe langa acestea, lucrand cu echipa Nibaco am realizat ca o buna comunicare si profesionalismul ajuta la consolidarea unui proiect durabil si eficient. Le multumesc pentru siguranta oferita locuintei mele!”
Marinescu Adrian