Credem cu tărie că faptele bune sunt cele care ne apropie și ne fac să ne simțim parte din ceva mai mare.

În acest an, parteneriatul nostru cu Maratonul Olteniei are o semnificație profundă pentru noi. Ne dorim să fim nu doar un nume pe lista de sponsori, ci un aliat activ și de încredere pentru cauzele și valorile pe care acest eveniment le promovează. Împreună cu echipa evenimentului și alți parteneri dedicați, ne unim forțele pentru a sprijini responsabilitatea socială, dorința de a ajuta și bucuria de a face mișcare.

Maratonul Olteniei nu este doar un eveniment sportiv, ci o platformă care a crescut în timp și care a adunat în jurul său oameni dornici să contribuie la un scop mai înalt. Cei 11 ani de istorie al acestui eveniment reprezintă o mărturie a puterii mișcării, a solidarității și a dorinței de a face lumea înconjurătoare un loc mai bun.

Pentru ediția din 2023,  pe 26 și 27 august, ne reîntâlnim în Parcul Zăvoi pentru a celebra împreună sporturile verzi, care nu doar întăresc trupul, ci și aduc bucurie sufletului. Ne așteaptă două zile pline de entuziasm și energie pozitivă.

Maratonul Olteniei este despre a face ceva extraordinar prin acțiuni simple. Cu fiecare pas al alergătorilor și cu fiecare donație strânsă în cadrul acestui eveniment, se construiesc punți de solidaritate și se sprijină cauze importante pentru comunitate.

Așadar, în acest weekend, la Râmnicu Vâlcea, se va scrie un nou capitol în această poveste, iar compania Nibaco este mândră să facă parte din ea.