Un sistem de supraveghere pentru afacerea sau casa ta poate fi unul dintre cele mai importante echipamente pe care le poți achiziționa pentru a fi în siguranță. Cu toate acestea, cu o varietate atât de mare de sisteme de supraveghere disponibile pe piață, poate fi dificil să știi care sistem este cel mai potrivit pentru nevoile tale.

În acest articol, vom discuta despre câteva aspecte de care ar trebui să ții cont atunci când îți alegi un sistem de supraveghere pentru casa sau afacerea ta.

 

1. Decide care sunt obiectivele tale

Primul pas în alegerea unui sistem de supraveghere este să te gândești la obiectivele tale. Ce anume dorești să supraveghezi? Vrei să monitorizezi activitatea angajaților în companie, zona din față, garajul sau curtea din spate a casei? Sau dorești să supraveghezi interiorul afacerii sau casei tale? Identificarea zonelor pe care dorești să le supraveghezi este importantă pentru a-ți alege cel mai potrivit sistem de supraveghere.

2. Alege tipul de sistem de supraveghere

Sistemele de supraveghere pot fi împărțite în două categorii principale: sistemele cu fir și sistemele fără fir. Sistemele cu fir sunt cele care necesită cabluri pentru a conecta camerele la DVR (Digital Video Recorder), în timp ce sistemele fără fir nu necesită cabluri, ci se conectează la DVR prin intermediul unei rețele Wi-Fi.

3. Verifică capacitatea de stocare

Capacitatea de stocare este importantă pentru a te asigura că camerele de supraveghere pot înregistra o perioadă lungă de timp. Sistemele de supraveghere pot fi echipate cu DVR-uri care au capacitatea de stocare de la câteva sute de GB până la mai mulți TB. Este important să alegi un DVR care să aibă suficientă capacitate de stocare pentru nevoile tale.

4. Verifică calitatea imaginii

Calitatea imaginii este un alt aspect important al unui sistem de supraveghere. Este important să alegi camere cu o rezoluție ridicată, pentru a obține imagini clare și detaliate. O rezoluție mai mare înseamnă o imagine mai clară, dar și costuri mai mari. Verifică și dacă camerele au opțiuni de înregistrare în lumină slabă sau întuneric.

5. Verifică costul total

Costul total al unui sistem de supraveghere poate varia semnificativ în funcție de caracteristicile pe care le alegi. Este important să ai un buget stabilit și să îți faci o idee despre costurile implicate în achiziționarea și instalarea sistemului de supraveghere. De asemenea, este important să ții cont de costurile suplimentare, cum ar fi costul de înlocuire a bateriilor sau costul de înlocuire a camerei în cazul unei defecțiuni.

6. Verifică opțiunile de alertă

Opțiunile de alertă sunt importante în cazul în care sistemul de supraveghere detectează o activitate suspectă. Majoritatea sistemelor de supraveghere moderne au opțiuni de alertă, cum ar fi alertele prin e-mail sau prin smartphone. Este important să verifici ce opțiuni de alertă oferă sistemul de supraveghere pe care îl alegi și să te asiguri că sunt compatibile cu nevoile tale.

 

Camerele de supraveghere și securitate de la Nibaco.

O opțiune excelentă pentru cei care caută un sistem de înaltă calitate și performanță sunt camerele de supravehere pe care le găsești la noi.

Sistemul de supraveghere de la Nibaco vine la pachet cu următoarele componente:

  • Una sau mai multe camere video;
  • Un dispozitiv pentru prelucrarea imaginilor video;
  • Un dispozitiv NVR (Network Video Recorder) sau un dispozitiv DVR (Digital Video Recorder);
  • Un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Odată ce ai luat în considerare toate aceste aspecte, poți fi sigur că ai ales cel mai bun sistem de supraveghere pentru casa ta. Pentru ofertă și comenzi, nu ezita să ne contactezi sau să accesezi paginile aferente serviciilor noastre.